Site icon هرموکا

لیزر CO2 فرکشنال چیست؛ هزینه + مزایا و عوارض

عکس لیزر CO2 صورت

لیزر CO2 یا دی اکسید کربن از پرتو و اشعه های هدفمند نوری برای حذف لایه سطحی پوست ایجاد شده است.

این نوع لیزر درمانی می تواند باعث موارد زیر شود:

بسته به موضوع مورد بررسی، یک متخصص پوست یا جراح زیبایی ممکن است از لیزر فرکشنال، نوع دیگری از لیزر CO2 نیز استفاده کند. با این حال، لیزرهای فرکشنال نسبت به لیزرهای CO2 سنتی سطحی تر هستند، بنابراین عمدتاً برای رفع خطوط ریز یا لکه های پوست استفاده می شوند.

در ادامه این مطلب از مجله سلامتی و زیبایی هرموکا با ما همراه باشید تا هر آنچه را که باید در مورد لایه برداری لیزر CO2 بدانید، بیاموزید.

بیشتر بخوانید: جوانسازی واژن با لیزر چگونه انجام می شود؟

نحوه عملکرد لیزر CO2 چگونه است؟

لیزر C02 از پالس های اشعه لیزر استفاده می کند. این پرتوها دقیقا در جایی که آب موجود در سلول های پوست آنها را جذب می کند، به سطح پوست نفوذ می کنند.

وقتی این اتفاق می افتد، اپیدرم یا لایه سطحی پوست شما تبخیر می شود. درم یا لایه میانی گرم شده و رشد رشته های کلاژن جدید را تحریک می کند. همانطور که ناحیه بهبود می یابد، پوست جدید سفت تر و صاف تر جایگزین لایه های قدیمی می شود.

در طول لایه برداری با لیزر کربن دی اکسید، جراح زیبایی یا متخصص پوست میتواند نواحی خاصی از پوست شما را با دقت مورد هدف قرار دهد، بنابراین درمان بقیه پوست اطراف را تحت تاثیر قرار نمی دهد.

بیشتر بخوانید: بهترین دستگاه لیزر موهای زائد کدام است؟

قبل از انجام لیزر کربن دی اکسید چه کنیم؟

توصیه میکنیم قبل از اقدام به انجام این روش درمانی، حتما به نکات زیر دقت کنید:

البته قبل از انجام تمام این موارد حتما با پزشک مشورت کنید.

بیشتر بخوانید: عوارض لیزر موهای زائد بدن

لیزر CO2 چگونه انجام می شود؟

لیزر Co2 با استفاده از دستگاه لیزر CO2 انجام می‌شود. در این روش، پوست به طور کامل با اشعه لیزر تحت تاثیر قرار گرفته و لایه‌های بالاتر پوست با حرارت لیزر تخریب می‌شوند. این باعث شده تا پوست جدید و سالمی به جای پوست قدیمی و آسیب دیده رشد کند. به طور کلی، این روش برای درمان چین و چروک صورت، جای جوش، لک‌های پوست و زخم‌های پوستی مناسب است. قبل از انجام لیزر Co2، باید با پزشک خود مشورت کنید و نکات مراقبتی قبل و بعد از انجام روش را رعایت کنید.

لیزرهای CO2 که از اوایل دهه ۱۹۶۰ استفاده می شد، ایمن و موثر در نظر گرفته می شود.

با این حال، مانند بسیاری از روش‌ها، لایه‌برداری مجدد با لیزر CO2 با خطراتی همراه است. انجام این درمان توسط یک متخصص پوست یا جراح پلاستیک معتبر و دارای مجوز هیئت مدیره می تواند به طور قابل توجهی خطر عوارض را به حداقل برساند.

بیشتر بخوانید: لیزر خال صورت

عوارض و معایب

عوارض جانبی رایج لیزر CO2 عبارتند از:

لایه برداری عمیق تر و گسترده تر می تواند به پوست شما احساس آفتاب سوختگی بدهد. همچنین ممکن است پوست شما ترشح داشته باشد و تاول بزند.

Exit mobile version