هرموکا

مضرات ناخن مصنوعی برای کودکان + عکس عوارض خطرناک

بسیاری از پزشکان در ارتباط با کاشت ناخن کودکان بیانیه ارائه داده و از ” مضرات ناخن مصنوعی برای کودکان ” صحبت کرده اند. آنها از والدین می خواهند که حتی در مناسبت های خاص مانند جشن ها یا تعطیلات تابستانی، فرزندان خود را از داشتن ناخن مصنوعی منصرف کنند. برخلاف بزرگسالان، کودکان در حین بازی کمتر مراقب ناخن های خود هستند و باید به صورت مرتب والدین آنها را کوتاه کنند.

در ادامه این مطلب تصمیم داریم درباره مضرات کاشت ناخن مصنوعی برای کودکان در مجله سلامتی و زیبایی هرموکا صحبت کنیم.

ضرر استفاده از ناخن مصنوعی برای کودکان

پرایمرهای ناخن مصنوعی حاوی متاکریلیک بوده که نوعی اسید و یک خطر خورنده برای کودکان خردسال است و با صدمات شدید همراه می باشد. مقررات جدید برچسب‌ گذاری و بسته‌ بندی محصول و اقدامات آموزشی عمومی که این خطر را تشخیص می‌دهند توصیه می‌ شود که از انجام این کار برای کودکان جدا خودداری شود.

بیشتر بخوانید: عوارض ناخن کاشتن دست و پا

کاشت ناخن برای کودکان خطرناک است؟

کودکان در دوران رشد خود به داشتن ناخن‌ های طبیعی نیاز دارند و استفاده از ناخن‌ های مصنوعی ممکن است باعث مشکلاتی شود. به طور مثال، استفاده طولانی مدت و مکرر از ناخن‌ های مصنوعی می‌تواند بر رشد ناخن‌ های طبیعی و سلامت آن‌ها تأثیر بگذارد. همچنین، برخی از مواد استفاده شده در ناخن‌ های مصنوعی ممکن است برای پوست حساس کودکان آزار دهنده باشد.

بهترین راهنمایی در این باره این است که پیش از استفاده از ناخن‌ های مصنوعی برای کودک خود، با پزشک معالج یا متخصص پوست مشورت کنید. آنها با توجه به سن، وضعیت ناخن‌ها و سلامت کودک شما، بهترین راهنمایی را به شما خواهند داد.

عکس کاشتن ناخن برای کودکان و بچه ها

همچنین، پرهیز از استفاده مداوم از ناخن‌ های مصنوعی و ایجاد فاصله تناسبی بین هر بار استفاده می‌تواند کمک کننده باشد تا ناخن‌ های طبیعی کودکان شانس به رشد و تقویت داشته باشند.

بیشتر بخوانید: عوارض مکیدن انگشت در کودکان

مضرات ناخن مصنوعی برای کودکان چیست؟

هر چند استفاده از ناخن‌ های مصنوعی برای کودکان تا حدودی ممکن است بی خطر باشد، اما می‌ توانند برخی از عوارض و مشکلات را نیز به همراه داشته باشند. در زیر به برخی از عوارض ممکن اشاره می‌ کنیم:

  1. آسیب به ناخن‌ ها: استفاده مداوم از ناخن‌ های مصنوعی میتواند منجر به آسیب ناخن‌ های طبیعی کودک شود. کاشت، تغییر و گرفتن ناخن‌های مصنوعی ممکن است ناخن‌ های طبیعی را ضعیف و آسیب‌ پذیرتر کند.
  2. عفونت: استفاده مداوم از ناخن‌ های مصنوعی می‌تواند باعث درجه بالاتری از رطوبت در اطراف ناخن‌ ها شده و محیطی را برای رشد باکتری‌ ها و قارچ‌ ها فراهم کند. انجام این کار میتواند به عفونت ناخن و پوست اطراف ناخن منجر شود.
  3. حساسیت و آلرژی: برخی از موادی که در ناخن‌ های مصنوعی استفاده می شوند، ممکن است باعث حساسیت و آلرژی در پوست کودک شوند. این عوارض می‌ توانند شامل خارش، قرمزی و تورم پوست باشند.
  4. خطر خوردن و قورت دادن: کودکان به طور طبیعی دست‌های خود را بسیار به دهانشان می برند. در صورتی که قطعات ناخن مصنوعی جدا شوند یا شکسته شوند، خطر خوردن و خفه شدن وجود دارد.

بیشتر بخوانید: آیا خوردن ناخن باعث سرطان یا مرگ میشود؟

برای کاهش احتمال عوارض، اگر تصمیم به استفاده از ناخن‌ های مصنوعی برای کودک شما گرفته‌ اید، پیشنهاد میکنیم مراقبت‌ های زیر را رعایت کنید:

با این حال، همانطور که قبلاً گفتیم، بهترین راهنمایی را پزشک معالج یا متخصص پوست کودکانتان می‌ توانند به شما بدهند. ایشان با داشتن اطلاعات کامل در مورد وضعیت کودک شما به شما راهنمایی دقیق‌ تر و مناسب‌ تر خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: لنز ناخن چیست؟

Exit mobile version